2015. január 18., vasárnapSziasztok!

Tudom igen régen írtam így sok mondandóm is lesz számotokra (például , hogy mivel betöltöttem 15 életévemet és kaptam jóóóó sok zsebpénzt ezért sikeresen el tudok menni ((Budapesten belül)) bárhová , hogy találkozzunk maximum viszek magammal kíséretet mert nem nagyon igazodom el a városban képeslennék eltévedni akár egy téren is...) Na de vissza térve mindahoz amit akartam mondani nektek. Kint van a 3. évad a TMNT - ből és valami eszeveszetten jó! Valamint az oldalaim egyre híresebbek így nagyon de nagyon szívesen látok mindenkit mindenhol készítek képeket videókat és segétkezem szinte mindenben!
Elérhetőségeim itt találhatóak:

G-Mail: omisun.22@gmail.com
Indamail: baka22@indamail.hu
Tumblr:  http://karai-oroku00.tumblr.com/
Youtube:  https://www.youtube.com/user/Nova222100
Facebook:  https://www.facebook.com/rita.nemessanyitoth?fref=ts
Instagram:  http://instagram.com/dj.yumi_akira/
Deviantart:  http://yumi-codelyoko-anime.deviantart.com/
Számom: (de erre maximum sms-t és akkor is írd , hogy ki vagy s mi szándékból különben nem válaszolok nem érzékelem) 06204575828

Nos egyéb dolgok amiket kell tudni s lehet tudni valamint mutatni szeretnék nektek kedves követőem és fanjaim. - Nos mivel egészen sokáig nem írtam nem volt semmi nyomom az oldalon így elég nehezemre esett így most bocsánatot kérni tőletek pedig nagyon fontos minden eggyes olvasó számomra már aki olvassa ezt a blogomat így hát arra a következtetésre jutottam , hogy ezen úton megpróbálok majd angolul is írni és bevetem minden angol tudásomat és , hogy titeket kárpótoljalak mindenért szeretném kijelenteni , hogy találkozót rendelek el. Január 24. - én ugyanis 25. - én új rész lesz az interneten megtalálható így egész nap a képernyőre leszek tapadva ami eléggé , hogy is mondjam kínosnak hangzik pedig nem is az. Aki igazi fan megértheti az álláspontomat. Nos hát ha valaki eljön akkor további tudni valók:

Találkozó ideje: Január 24. - 14:00 maximum 14:30 - ig várunk a későkre. Találka Budapest Szélkálmán Tér Mammut 1. Előtt a színváltos gömbnél. (Ha nem tudnátok , hogy nézek ki mutatom)

Ez vagyok Én:

 Nos ezzel az unott képpel be is mutattam magamat azt hiszem most sokan nem fogtok eljönni mi? Hehe ^^" ... de azért nagyon reménykedem benne.

Nos Ha jöttök hozzatok magatokkal: 3000 forintot. Mert vagy moziba megyünk vagy be ülünk valahova enni és beszélgetni mindenféléről , pld: megismerjük egymást vagy TMNT - s dolgokról én hozom a rajzfüzetemet és megmutatom miket rajzolok és ha tetszik nektek a következő találkára rajzolok nektek valamit amit kértek. - Azt hiszem ennyi volt a tudni való a találkáról ja valszeg fekete gatya és póló lesz rajtam fekete csukával ... na mindegy ha követitek a képet remélhetőleg felismertek engem. 

Nos továbbá szeretném megosztani veletek , hogy mennyire örülök annak , hogy olvassátok az oldalamat és remélhetőleg élvezitek is az itt töltött időt. Most pedig mutatok pár képet amit készítettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése